Bankkártyás fizetés

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat webáruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

Elfogadott kártyák

A K&H Bank fizetési rendszere a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
(A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi.)
Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz!

A fizetéshez szükséges kártyaadatok:

 • kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
 • lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
 • biztonsági kód: a kártya hátlapján, az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). (Amennyiben a kártyán nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni.)
   

Fizetés lépései

 1. A pénztár oldalon kiválasztott bankkártyás fizetési mód, majd a 'Rendelés elküldése' gomb megnyomása után indul el a bankkártyás fizetési folyamat.
   
 2. Ezt követően átirányítjuk a K&H Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
   
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
   
 4. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
   
 5. A fizetést követően visszatér oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
   

A biztonságról

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Weboldalunk csak a fizetéssel kapcsolatos információkat kapja meg, a K&H Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról weboldalunk nem értesül, azokat csak a K&H Bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programnak támogatnia kell az SSL titkosítást.

Szállítási feltételekről, reklamációval kapcsolatos információkról az Vásárlási Feltételek-ből tájékozódhat.