A legjobb Samsung Gear S3 Appok

 

 

A Samsung Gear S3 okosórákon a Tizen  operációs rendszer fut. Bár az applikáció fejlesztők jóval aktívabbak az Apple-féle watchOS  és a Googlehoz köthető Android környezetben, azért itt is találhatók szép számmal letölteni valók.  A leghasznosabbak közül szemezgettünk.

 

1. Spotify

A segítségével az óráról hallgatható zene Wi-Fi-n vagy LTE-n keresztül. A számok kínálata szinte végtelen, rá lehet keresni a kedvencekre, a lejátszási listák is működnek. A Prémium felhasználók offline is hallgathatják a letöltött számokat.

 

2. Flipboard News Briefing

Ez az alkalmazás leegyszerűsíti a híreket a legszükségesebb tények közlésére. Emiatt egy nagyobb okosóra kijelzőn keresztül is jól fogyaszthatóak az infok. Ha a teljes cikk is érdekessé válik, a telefonon egy gomb nyomásával elolvasható. 

 

3. Glympse

A Glympse segítségével megmutathatod másoknak, hogy épp hol vagy. Például ha a városnak egy kevésbé ismert részén van találkozód, elküldheted a GPS hellyzeted a többieknek és így könnyebben megtalálhatnak. Egy másik gomb megnyomásával le lehet kérdezni a barátod pozícióját. Ennek az applikációnak a használata könnyű és gyors.

 

4. Fruit Nindja

Bár nem a hivatalos verzió, de ez a replika nagyon jól működik az okosórán, pontosan lehet írányítani a játékot. Ideális egy unalmas telefonkonferencia közben, vagy ha gyerekkel kell várakozni valahol. Esetleg csak ha épp szeretnénk lebegő görögdinnyéket kaszabolni.

 

5. Tripcase

Ideális sokat utazók számára, mivel segítségével egy helyen lehet tárolni és kezelni a repülőjegyek, hotel foglalások és az autó-bérlések adatait.

 

6. White Light

Ez egy nagyon egyszerű ugyanakkor igen hasznos app. A White Light a telefont egy mini-zseblámpává alakítja a fényesség maximális erőre való kapcsolásával. Ha hirtelen válik szükségessé némi fény a sötétségben, elég az óra számlapját elforgatni, nem szükséges a telefont előszedni.

 

7. BMW App

Akinek a Samsung Gear S3 mellett történetesen még egy kompatibilis BMW-je is van, az messziről, az óráról irányítva kinyithatja vagy bezárhatja autóját, leellenőrizheti, mennyi benzin maradt a tankban, megnézheti következő útja részleteit és azt is, hogy hol áll autója.

 

8. Nest 

A Nest intelligens termosztát-tulajdonosok letöltve ezt az alkalmazást és a távolból felügyelhetik a hőmérsékletet: megfigyelhetki, beállíthatják az épp aktuális státuszt (otthon vs. nem otthon), és az óra számlapjának forgatásával befűthetnek, kihűthetnek. 

 

Forrás: www.wareable.com

 

Samsung Gear S3 Classic Silver

 

Blogajánló

Fitbit Versa: a takarékos, fitt és Androidos nők ideálja

Ha Ön olyan nő, aki igényes a kinézetére, egészségtudatos, fitt, takarékos és esetleg még a telefonja is Androidos, ez a 2018-as modell az Ön órája. És hogy miért? Lássuk részletesen.

Hej tulipán, tulipán

A tulipán a magyar népművészet egyik legkedveltebb motívuma. A nőiesség, a szerelem és a termékenység szimbóluma.