Fitbit Versa: a takarékos, fitt és Androidos nők ideálja

Ha Ön olyan nő, aki igényes a kinézetére, egészségtudatos, fitt, takarékos és esetleg még a telefonja is Androidos,  ez a 2018-as modell az Ön órája. És hogy miért? Lássuk részletesen.

A Fitbit Versa lekerekített formája csinos. Kapható rosé arany színű tokkal, rózsaszín, halvány szürke vagy lila szíjjal. Emellett még tovább csinosítható plusszban vásárolt bőr- vagy fém szíjakkal. Az óra igazán kényelmes viselet. Kisebb, laposabb és könnyebb, mint egy Apple Watch. A kijelző 300x300 pixeles és fényes, napfényben is is jól olvasható.  Az érintőképernyő használata egyszerű, számos adat magán a képernyőn olvasható, nem kell hozzá a telefon.

Az óra méri a pulzust, elég jó pontossággal. Az alap funkciók mellett, mint az megtett lépések, elégetett kalóriák, alvás, számos edzés fajtát is lehet vele követni: kondizás, futás, biciklizés, yoga, és úszás. 50 méterig vízálló.

Az okosórák körében egyik elsőként teszi lehetővé a női ciklus követését. A vonatkozó adatok betáplálása után megbecsüli a következő ciklus idejét és azokat a bizonyos termékeny napokat is. Emellett a többi fitness követővel együtt lehetővé teszi, hogy egyéb összefüggésekre is jussunk, például a hangulatunk és a között, hogy hol tartunk a ciklusban.

A Versa ára mérsékelt. Már 59.990 Ft-ért kapható, míg egy Apple 3-as óra  ára legalább 100.000 Ft. Cserébe az okosórák körében az egyik leghosszabb ideig bírja töltés nélkül, legalább 4 napig.

És végül a Versa ideális olyan nőknek, akiknek Androidos a telefonja. Mivel az iWatch nemigen használható jól Androidos készülékekkel, ez az óra jó alternatíva lehet, ha valakinek ilyen a mobilja.

Fitbit Versa váráslása

 

 

 

 

Blogajánló

Fitbit Versa: a takarékos, fitt és Androidos nők ideálja

Ha Ön olyan nő, aki igényes a kinézetére, egészségtudatos, fitt, takarékos és esetleg még a telefonja is Androidos, ez a 2018-as modell az Ön órája. És hogy miért? Lássuk részletesen.

Hej tulipán, tulipán

A tulipán a magyar népművészet egyik legkedveltebb motívuma. A nőiesség, a szerelem és a termékenység szimbóluma.