Intelligens fülbevaló

2016 Nov 24

A Joule aktivitás-mérő - az intelligens ékszerek között ritka módon - egy univerzális fülbevaló-hát formájában manifesztálódik. Jó hír azoknak az egészség-tudatos hölgyeknek, akik hajlamosak elhagyni fülbevalójuk hátát, mert a Joule  minden beszúrós darabhoz csatolható lesz.  Igaz, hogy kissé nehezebb lesz beszerezni,  mert jelenleg 88$-ért (cirka 26000 Ft-ért) rendelhető meg, és várhatóan áprilisra érkezik csak meg. 

TovábbHugo Boss Smart Classic

2016 Nov 16

Egy elegáns okosóra, amely első látásra pont úgy néz ki, mint egy sima analóg Hugo Boss darab. Az ára sem magasabb. Ugyanakkor tud kommunikálni a telefonnal és található benne némi aktivitás-mérés. Bár nem túl sok.

TovábbAries karkötő

2016 Nov 5

Ez a karkötő nem csak olyan ékszer-szerű, hanem tényleg az. A nemesacél reif 14 karátos arannyal van bevonva, hat féle féldrágakővel kapható (a képen labradorit). És szép. Első ránézésre az ember észre sem venné, hogy ez nem csak egy hétköznapi darab.

TovábbBlogajánló

Fitbit Versa: a takarékos, fitt és Androidos nők ideálja

Ha Ön olyan nő, aki igényes a kinézetére, egészségtudatos, fitt, takarékos és esetleg még a telefonja is Androidos, ez a 2018-as modell az Ön órája. És hogy miért? Lássuk részletesen.

Hej tulipán, tulipán

A tulipán a magyar népművészet egyik legkedveltebb motívuma. A nőiesség, a szerelem és a termékenység szimbóluma.

Archívum