Az 5 legszebb okosóra, ékszer

2017 Sep 11

Válogatás a hordható technológia azon darabjaiból, amelyek méltán viselik az ékszer vagy óra nevet, és a leírásukban talált stílusos, elegáns vagy sikkes jelzők olvasásakor nem tör spontán ki belőlünk egy kis nevetés. Felvehetjük őket akkor is, ha nem épp Rubint Réka imitátornak öltözünk, és viselésükkor nem úgy fogunk kinézni, mint egy szökevény a 80-as évekből. A stílus mellett pedig ezek az órák, ékszerek tömve vannak technológiával, amelynek célja, hogy fittebbek, kisimultabbak, egészségesebbek legyünk.

TovábbAz 5 legcsúnyább okos ékszer

2017 Sep 3

Fantasztikus, hogy mi mindent lehet besüríteni egy-egy ilyen hordható okos kütyübe. Alvásfigyelés, stressz-szint mérés, megtett lépések számolása, mindez egy gyűszűnyi helyen . De azért mitagadás, annak, aki ilyet akar viselni, jócskán kell kompromisszumokat kötnie a kinézetben. Nem mindig sikerül összehozni a nagy kijelzőt, a mozgásérzékelőt, a csatlakozót vagy az elemet, és végeredményként valami szépet is kapni eredményül. Nézzünk néhány példát, amikor nem jött össze minden.

TovábbBlogajánló

Fitbit Versa: a takarékos, fitt és Androidos nők ideálja

Ha Ön olyan nő, aki igényes a kinézetére, egészségtudatos, fitt, takarékos és esetleg még a telefonja is Androidos, ez a 2018-as modell az Ön órája. És hogy miért? Lássuk részletesen.

Hej tulipán, tulipán

A tulipán a magyar népművészet egyik legkedveltebb motívuma. A nőiesség, a szerelem és a termékenység szimbóluma.

Archívum